flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Вакансія!

13 січня 2023, 14:34

20 травня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» (далі — Закон № 2259), яким внесено зміни до Закону України “Про правовий режим воєнного стану”. Зазначеними змінами,  зокрема, врегульовано питання призначення на посади державної служби громадян України в період дії воєнного стану.

Саме тому, з метою створення належних умов діяльності суду Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області повідомляє про можливість заповнення наявної вакансії - посади державної служби (категорії "В") - головного спеціаліста Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області.

Призначення на вакантні посади відбувається без проведення конкурсного відбору, лише за результатами співбесіди з керівником апарату Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області. Проте, після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на такій посаді становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Також, особа, яка претендує на зайняття посади державної служби у період дії воєнного стану не подає декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України "Про запобігання корупції" та копію Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою), що підтверджує рівень володіння державною мовою, визначений Національною комісією зі стандартів державної мови. Разом з тим, зазначаємо, що такий сертифікат має бути поданий протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану. Звертаємо увагу, що у разі неподання державним службовцем зазначеного сертифіката або декларації така особа звільняється із займаної посади протягом трьох робочих днів.

Особа, яка бажає працювати в Старокостянтинівському районному суді Хмельницької області, має подати заяву, резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25.03.2016 року № 246, заповнену особову картку встановленого зразка та документи, що підтверджують наявність у неї громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, трудову книжку за наявності.

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою: вулиця Миру, 9, м. Старокостянтинів, Хмельницька область, з 08:00 - 17:15, або за телефоном (03854) 3 03 25 Гринчук Тетяна Миколаївна, Павлюк Наталія Олександрівна.

Отож, запрошуємо у команду однодумців, які вірять в успіх своєї справи - відповідальних, ініціативних, чесних та комунікабельних працівників.

Детальніше з умовами заміщення вакантної посади можна ознайомитись нище.

УМОВИ

Заміщення на посаду головного спеціаліста Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

-         Організація впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій: встановлення комп'ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм статистичної звітності, автоматизованої системи електронного документообігу, створення локальної комп’ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, встановлення в суді спеціального комп’ютерного обладнання тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу.

-         Забезпечення адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду.

-         Забезпечення введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп’ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді. Організація проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення. Надання консультативної допомоги суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп’ютерного обладнання і програмного забезпечення. Забезпечення виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп’ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

-         Здійснення обслуговування та моніторинг працездатності програмного забезпечення та мережного обладнання комп’ютерної мережі. Забезпечення моніторингу введення в експлуатацію та організація обслуговування комп’ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережного обладнання локальної комп’ютерної мережі. Забезпечення доступу користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

-         Здійснення моніторингу дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп’ютерної мережі.

-         Проведення аналізу стану інформаційного забезпечення суду та внесення пропозиції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення діяльності суду, надання відповідних звітів.

-         Забезпечення належного технічного функціонування автоматизованої системи документообігу суду.

-         Формування звітів про кількість відправлених смс-повідомлень та проведених судових засідань в режимі відеоконференції. Здійснення бронювання проведення судових засідань в режимі відеоконференції. Технічне супроводження веб-сайту суду.

-         Надання інформації Вищому спеціалізованому суду щодо місця проживання (перебування) учасників кримінального провадження.

-         Відповідальний за взаємодію з акредитованим центром сертифікації ключів та підготовку і подання інформації, необхідної для формування посилених сертифікатів відкритих ключів підписувачів.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 6760 грн.;

Надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

Надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників  в державних органів» (із змінами)

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Строково (Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану)

Перелік інформації, необхідної для призначення на посаду

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (із змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері);

Особа, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує досвід роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що надсилаються до суду для заміщення вакантної посади накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Додаткові (необов’язкові документи)

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Гринчук Тетяна Миколаївна, Павлюк Наталія Олександрівна

тел. 03854 3 03 25 email: inbox@sk.km.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1.

Освіта

вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра, галузь знань  професійного спрямування відповідно до посадових обов’язків

2.

Досвід роботи

не потребує

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Ефективність координації з іншими

-          здатність налагоджувати зв’язки з іншими структурними підрозділами державного органу, представниками інших державних органів, в тому числі з використанням цифрових технологій;

-          уміння конструктивного обміну інформацією, узгодження та упорядкування дій;

-          здатність до об’єднання та систематизації спільних зусиль

2.

Відповідальність

-          здатність брати на себе зобов’язання, чітко їх дотримуватись і виконувати;

-          усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов’язків з дотриманням строків та встановлених процедур

3.

Цифрова грамотність

-          вміння використовувати комп’ютерні пристрої, базове офісне та спеціалізоване програмне забезпечення для ефективного виконання своїх посадових обов’язків;

-          здатність працювати з документами в різних цифрових форматах; зберігати, накопичувати, впорядковувати, архівувати цифрові ресурси та дані різних типів;

-          вміння використовувати електронні реєстри, системи електронного документообігу та інші електронні урядові системи для обміну інформацією, для електронного листування в рамках своїх посадових обов’язків; вміння використовувати спільні онлайн календарі, сервіси для підготовки та спільного редагування документів, вміти користуватись

4.

Доброчесність

-          здатність дотримуватися правил етичної поведінки, порядності, чесності, справедливості, підзвітності;

-         усвідомлення обмеження у виявленні переваг, прихильності та/або негативного ставлення до окремих фізичних та юридичних осіб, політичних партій, громадських, релігійних та інших організацій

5.

Робота з великими масивами інформації

-          здатність встановлювати логічні взаємозв’язки;

-          вміння систематизувати великий масив інформації;

-          здатність виділяти головне, робити чіткі, структуровані висновки

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Знання законодавства

Знання:

-          Конституції України;

-          Закону України «Про державну службу»;

-          Закону України «Про запобігання корупції»

-          та іншого законодавства

2.

Знання законодавства у сфері

-          Наказу ДСА України від 20.08.2019 року № 814 «Про затвердження Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України»